Mark Rutte aan het Oekraïens Gas

In het oosten van Oekraïne woedt een burgeroorlog. Er zijn al honderden burgers gedood. Tienduizenden Russisch-sprekende Oekraïners zijn de grens over gevlucht naar Rusland. Maar als het gebied is heroverd op de Russische separatisten, dan kan Shell beginnen om schaliegas uit de Oekraïense bodem te gaan winnen.

gasdeal Shell

In januari 2013 sloot Shell in Davos een gasdeal met de Oekraïense regering waarmee de Nederlandse multinational een vergunning in handen kreeg voor schaliegaswinning in een gebied van bijna 8000 vierkante kilometer in de regio tussen de steden Kharkov en Donetsk.
Met deze deal is een bedrag gemoeid van ongeveer 7,5 miljard euro.

Op de foto van links naar recht, de ‘Snuf en Snuitje’ van de voormalige regering na de overeenkomst: Eduard Stavitsky (corrupt en voormalig Oekraïense minister van Energie), Viktor Janoekovyts (corrupt en voormalig Oekraïense president), premier Mark Rutte en Peter Vos (CEO Shell).

Shell wil precies gaan boren en fracken in het gebied waar nu een burgeroorlog woedt. De bevolking van het gebied is niet dom en wil eigenlijk helemaal geen schaliegaswinning.
Is het Oekraïense leger eigenlijk de weg aan het vrijmaken voor de proefboringen van Shell en wat deed Mark Rutte in Texas met Oekraïens Gas?… (Lees verder…)

 

2 gedachten over “Mark Rutte aan het Oekraïens Gas

  1. LS…

    Idioten en totaal aan Satan overgeleverde idioten als Rutte hebben geen flauw benul van wat zij veroorzaken. Met een Beer als Putin valt niet te spotten. Die heeft grotere ballen dan de Homo NAVO en alle politieke kinderverkrachters en Satanisten bij elkaar…

  2. Ca 2 jaar geleden een zelfde soort foto gezien. Rutte, Shell directeur en president Oekraine stonden met de handjes op elkaar om de afspraak te bezegelen. Was gepubliceerd door Milieudefensie. Echter, ondanks navraag, NOOIT meer in de publiciteit gebracht door deze club…….
    Bekende doofpot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *