Herenakkoord van Henk Krol

Henk KrolEerst maak je je schuldig aan computervredebreuk door privacygevoelige dossiers van patiënten te bekijken. Dan vergeet je per ongeluk om pensioenpremies van je personeel af te dragen en daarna vordert de overheid twee ton onrechtmatig verkregen subsidie terug. Er zijn er die voor minder een kruisje achter hun naam krijgen.
Maar niet ‘Henkie’, zoals Henk krol begin vorig jaar nog door zijn fractie werd toegezongen bij zijn zetel winst van de 50-plus partij.

Deze Super-Gay en stemmen kanon van Jan Nagel’s populistische ouderen partij mag het weer proberen en keert als fractievoorzitter gewoon terug in de Tweede Kamer.
Door de zwijgdeal met het OM is hij gevrijwaard van vervolging. Zou Henk Krol door het OM aangepakt worden voor zijn misstanden dan zou hij in zijn val de oud-topambtenaar en van buitenlandse pedo-praktijken verdachte, Jos Demmink meenemen. Ook oud-minister van Justitie, Piet-Hein Donner (CDA), die altijd in de onschuld van Jos Demmink heeft geloofd, zou ernstige reputatieschade oplopen.

Het feit dat fraudeur Henk Krol met zijn ‘Herenakkoord’ terugkeert in de Tweede Kamer laat maar weer eens zien welke waarde wij aan dit schijnparlement en het Openbaar Ministerie nog moeten toekennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *