Roze Sochi 2014

Sochi-2014In de aanwezigheid van koning Willem-AlexanderMaxima, minister president Mark Rutte en minister Edith Schippers, zal op 7 februari de Russische president, Vladimir Poetin zijn spraakmakende winterspelen in Sochi openen. Terwijl afgelopen zomer deze zelfde Poetin nog een wet ingevoerd heeft die elke vorm van propaganda van niet-traditionele seksuele relaties verbied, viert deze zware Nederlandse delegatie gewoon het feestje met Poetin in het ‘Holland Heineken House’ mee.

Deze barbaarse anti-homowet en klopjacht op alles wat maar ‘anders’ seksueel geaard lijkt, heeft er inmiddels voor gezorgd dat leiders en staatshoofden uit omringende landen, bedanken voor ‘Poetin’s Party’. Zo zal de Amerikaanse president Obama, de Franse president François Hollande, de Duitse president Joachim Gauck en de Belgische premier Elio di Rupo, uit respect voor de ‘Rechten van de Mens’, deze spelen ‘boycotten’ door thuis te blijven.
In 1936 gebruikte Adolf Hitler ‘zijn’ Olympische Spelen in Berlijn voor zijn Nazi-propaganda en zijn haat tegen Joden. Vladimir Poetin doet dit anno 2014 nog eens dunnetjes over en wij willen er niets van missen.
Hoe dan ook. Na afloop van deze spelen zullen we ons, in beslag genomen, Greenpeace-schip; ‘Arctic Sunrise’ wel van de Russen terug mogen halen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *