Mark Rutte over de Gaza

Het hypocriete standpunt van Mark Rutte over het oplopende conflict tussen agressor Israël en de Palestijnen in Gaza, tijdens het NOS-Staats TV vraaggesprek van 11 juli 2014 met Pim van Galen.
En we horen twee Nederlandse meisjes aan tafel bij Knevel & Van den Brink die staan te popelen om naar Israël te vertrekken om daar vrijwillig het geweer op te pakken tegen de Palestijnen.
Wat natuurlijk moeilijk te rijmen is met de klopjacht van Ivo Opstelten op de Nederlandse
 Jihadisten die het plan hebben te gaan vechten tegen het Syrische leger.
Ras Zionist Leon de Winter en zijn vriend Bram Moszkowicz hebben tot slot zo hun eigen kijk op het Palestijnse volk.

2 gedachten over “Mark Rutte over de Gaza

  1. LS…

    Uitermate sterke filmpjes. Mark Rutte gaat de geschiedenis in als de meest lompe, infame en abjecte kinderverkrachter aller tijden. Gevolgd door de Leon Winter en Bram Moskowitsz de Holocaust-jankers. Het erge is dat ik sommige van deze varkens ooit hoog had staan… Voor dat meisje is nog wel een raam in de Geleenstraat beschikbaar. Alhoewel ? Ik wil natuurlijk niet de meisjes van plezier beledigen.

  2. Walgelijke, naar anti-semitische neigende tirade ! Waarschijnlijk zal het bij u zijn oorsprong vinden in de zeer negatieve socialistische drijfveer van jaloezie jegens het kaptitalisme. U heeft vermoedelijk zelf bitter weinig met palestijnen te maken (net zoals de arabieren die palstina gebruiken om joden dwars te zitten). Palestina is een verzonnen land en volk.

    U rept met geen woorden over de duizenden hamas-raketten die jaarlijks op israel afgevuurd worden. Weet u toevallig ook wat met er met de gelden uit de verkregen bodemloze gaza-steun put gedaan wordt ? Vergelijk dat eens met wat israel van haar land maakt

    Ik zal er verder weinig woorden aan vuil maken daar uw invloed op het politieke landschap met deze eenzijdige haatwebsite gelukkig bijster weinig is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *