Malaysia MH17

Poetin-en-Willem-AlexanderWat bij de noodlottige vlucht MH370 van 7 maart 2014 van Malaysia Airlines nog steeds een onopgelost raadsel is, lijkt er bij de Boeing 777 van die zelfde maatschappij, dat gisteren boven Oost-Oekraïne met 295 inzittende crashte, geen onduidelijkheid over de toedracht te zijn.

Na het annexeren van de Krim, de militaire steun en de inval van Russische separatisten in Oost-Oekraïne, is met de spierballen taal naar het Westen, wel zeker dat president Vladimir Poetin direct verantwoordelijk kan worden gehouden voor het neerschieten van Malaysia MH17.
President Barak Obama en de Australische premier Tony Abbott, waren de eerste die ondubbelzinnig naar Poetin wezen.

Maar in Nederland kun je natuurlijk alles van deze gevaarlijke schietgrage KGB-gek vinden, we hebben het hier wel over een goede vriend van onze eigen ‘Koning Pils I’ en onze altijd goedlachse (Welvaart en handelsbetrekkingen) minister-president Mark Rutte.
Aan de nabestaande van de 193 omgekomen Nederlanders, bij deze laffe terreurdaad, hebben beide het condoleanceregister getekend en daarmee op huichelachtige wijze blijk gegeven van hun medeleven.

…Wat doet Mark Rutte trouwens op vakantie in Tirol…(??) Ach, …als hij zijn belofte maar nakomt en de onderste steen van MH17 maar boven brengt.

Bekijk hieronder de exclusieve beelden:

2 gedachten over “Malaysia MH17

 1. Een lijst van de inzittenden gaf mij in ieder geval aardig wat aanwijzingen in de richting van de al te vermoeden daders.
  1. Een professor die bezig was met onderzoek naar medische leugens, Joep Doelen
  2. Een Senator van de Eerste Kamer die ook Professor was in Tilburg, cum Laude afstudeerde, Senator voor Justitie.

  Dan nog Cor Pan, die al een vermoeden had dat het ongelukkig af zou kunnen lopen, dus beschikte over een gezonde intuitie en dus ook een bedrieging vormde voor de vijandelijke overname van Nederland.

  En als ik dit artikel lees, Koning Pils is geen vriend van Wladimir Poetin, maar ging daar op staatsbezoek, waarbij een pilje werd gedronken zoals collega’s op het werk ook vaak een pilsje gaan drinken als ze klaar zijn met werken.

  Met de attitude van dergelijk artikel, zullen we elke oorlog zeker gaan verliezen, want ook het “schietgrage KGB-er” als suggestie naar eventuele directe verantwoordelijkheid voor reductionistische rebellen in de Oekraine, het is niet bepaald een artikel dat gefundeerd is op degelijk onderzoek, maar een sensatie belust alsof we het weten geschreeuw zonder enige twijfel aan de propaganda van Rome.
  Maar gelukkig kan men een commentaar plaatsen, dat is natuurlijk wel weer tof hier.

 2. LS…

  Alhoewel niets zeker is in deze smerige wereld van psychopaten,koninklijk gedoogde pedofielen, zionisten en andere onbeschrijfelijke smeerlappen. Denk (hoop) dat Putin het niet heeft gedaan. Met velen gaat mijn idee uit naar de niet koosjere misdadigersbende van Israël de onwettige staat van dieven, afpersers, moordenaars en geschiedsvervalsers. (Om maar wat te noemen…) Oh ja: Jezus sprak Pools. Ehehehe… Heebreeuws of was het Aramees… Vraag het Nethanjahu de AsjkeNAZI Khazaren hoofdman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *