Energielabel Gesjoemel

Knoeien, frauderen, zwendelen en sjoemelen is de mens niet vreemd en is van alle tijd.
De omvang waarop dit gebeurd lijkt echter steeds grotere vormen aan te nemen.

Nu het Duitse Volkswagen heeft toegegeven al vanaf 2005 te hebben gesjoemeld met de software in 8 miljoen van hun diesels binnen de EU, met de bedoeling hun CO2-uitstoot in de showroom zo rooskleurig mogelijk aan de klant voor te schotelen, lijkt de geloofwaardigheid ernstig te zijn beschadigd én is ‘Der Untergang’ van het Energielabel daarmee definitief.

Dit onwenselijke gemanipuleer met het Energielabel beperkt zich niet tot de automerken Volkswagen, Audi, Seat en Skoda maar lijkt nu ook te zijn overgeslagen op fabrikanten van koelkasten, wasmachines, televisies en andere huishoudelijke consumenten electronica, die door middel van dit label proberen hun concurrent een stap voor te zijn en de consument meer te laten betalen in de illusie dat ze een energiezuinige aankoop hebben gedaan.

Nu ook koopwoningen met dit Energielabel aan de man worden gebracht is de verwachting, dat naast auto’s en huishoudelijke electronica, ook de makelaar zich weldra schuldig zal gaan maken aan geknoei, fraude, zwendel en gesjoemel met dit inmiddels besmeurde Energielabel.

Uit het inspectierapport van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) is gebleken dat zeven van de tien producten een onbetrouwbaar Energielabel dragen.

 

2 gedachten over “Energielabel Gesjoemel

 1. Ja ja, je kunt je beter afvragen, op welk [handels]gebied er geen leugens zijn gebruikt. Dan ben je heel wat sneller klaar.
  Zelfs onze overheden (Nederland, Duitsland, Engeland, Frankrijk, …) zijn firma’s!!!
  In Duitsland is men er nu ook goed achter:

  http://www.freigeist-forum-tuebingen.de/2014/09/die-groe-volksverwirrung-sind.html

  “Dies sind in erster Linie das Grundgesetz für die Bundesrepublik in Deutschland.

  Die Firmenbezeichnung seit 1990 ist Verwaltung des vereinigten Wirtschaftsgebiet.

  Seit dem gibt es keine Behörden mehr, sondern nur noch Agenturen, die alle samt eingetragene Firmen sind und nach Handelsrecht und Seerecht agieren und auch richten.
  Auch das Finanzamt ist eine Firma: klick

  Daher ist der Deutsche Personal dieser Firma und erhält einen Personalausweis und wird als Kriegssklave mit einem Gegenwert gehandelt.

  Damit die Kriegssklaven nicht bemerken, dass sie hauptsächlich arbeiten, um die weltweiten Kriege und Interessen der Besatzer zu finanzieren, gibt es eine Unterhaltungsindustrie und eine gleichgeschlatete Presse. Die Springer Presse, BILD und Spiegel sind Organe von CIA und M16 . Bestimmte Themen sind strikt Tabu. Propaganda für die Besatzer hat oberste Priorität”

  Vrij vertaald:

  “Duitsland is (overigens dus net als Nederland) een firma. En de Duitsers zijn het personeel van deze firma (gelijk in Nederland). De burgers hebben de functie van werk- en oorlogsslaven: zij moeten de oorlogen voor de elite voeren en belasting voor hen opbrengen! (En hoeveel belasting?!!)

  Opdat de burgers niet in de gaten krijgen dat zij werk- en oorlogsslaven zijn, is er een grote Entertainmentindustrie en een pers die al deze informatie volledig versluiert. Veel kranten zijn eigendom of staan onder volledig toezicht van CIA en M16.”

  Behalve de [economische] zwendel met de kwaliteitslabels, hebben het bedrog en de uitbuiting van alle West Europese burgers dus een nog véél grotere omvang!

  Tijd voor de grote OMMEZWAAI!

  Op een Duitse site las ik vandaag ook deze reactie:

  “Im Mittelalter wurden Hochverväter gehängt oder sie wurden mit dem Schwert geköpft.
  Diese EU mit samt den verräterischen Regierungen in Europa müssen entmachtet werden. Ich kanns nicht mehr in Worte fassen ,was das Für ein verräterischer Abschaum ist.”

  Ook al gebruikt men tegenwoordig slimme meters, drones, google/windows als bespieder aller burgers, enzovoort, … boontje komt om zijn loontje is van alle tijden, lijkt het.

  Ik stel voor: een drastisch verkorte werkweek van 4, dan van 3, later van 2 dagen!
  Maynhard Keynes hield het op 15 uur/week. In Duitsland wordt gesproken van 10 uur/week.
  https://haunebu7.wordpress.com/2015/10/05/wir-sind-lediglich-die-opfer-eines-raubzugs-von-unvorstellbarem-ausmass/ (video 4½ minuut)
  Dan zouden we eindelijk geen slaven meer zijn!!!!!
  (Want daar valt het gesjoemel met de energielabels immers ook onder.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *